Bruschetta s rajčatovým dipem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
24

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
109 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
568 mg
Cukr
710 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do oleje naložíme nadrcený česnek a necháme 30 minut odstát. Mezitím nakrájíme pečivo na plátky. Ty pak potřeme z obou stran česnekovým olejem.
  • 2
    Poté připravíme dip. Na rozpáleném oleji lehce osmažíme cibuli. Poté k ní přidáme nadrcený česnek a smažíme další minutu. Poté přidáme nakrájená rajčata, kečup, na kostičky nakrájenou papriku, nakrájené okurky a zbylé koření.
  • 3
    Studenou omáčku můžeme ve vzduchotěsné nádobě skladovat až 5 týdnů.
  • 4
    Pak už jen stačí na grilu opéct pečivo z obou stran. Opečené tousty uč jen potřeme opět česnekovým olejem, pomažeme dipem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.