Bruschetta s rajčaty a olivami

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
16

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
663 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nakrájíme na kostičky a smícháme je s najemno nasekanou šalotkou, octem, jalapeňo papričkami (také nasekanými na jemno), olivami nakrájenými na kolečka. Osolíme a opepříme a necháme hodinu odpočívat.
  • 2
    Poté rozpálíme troubu na 180 °C.
  • 3
    Bagetu nakrájíme na plátky a naskládáme na plech vyložený pečícím papírem, zastříkneme olejem a pečeme 7-10 minut.
  • 4
    Na každý plátek dáme 1-2 lžíce rajčatové směsi a podáváme ještě teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 3. 2017
Bruschetta s rajčaty a olivami
Taky doma děláme a je výborná