Brusinkové kotlety

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety osolíme, opepříme a na lžíci másla opékáme po každé straně asi 3 minuty. Vyjmeme je, přikryjeme alobalem a necháme na teplém místě.
  • 2
    Do pánve přidáme ještě lžíci másla, necháme zpěnit. Vsypeme omyté a okapané brusinky, podusíme je 4 minuty, až popraskají. Podle potřeby můžeme přilít trochu vody.
  • 3
    Omáčku osladíme, přimícháme nasekanou petrželku, estragon a vložíme kotlety. Krátce prohřejeme a podáváme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.