Brynzová polévka s kopřivou a koprem

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
818 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, kopr s kopřivou nasekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přisypeme mletou papriku, přidáme brynzu, promícháme a zalijeme vývarem. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme do polévky, povaříme a nakonec vmícháme kopr s kopřivou. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Povaříme ještě dvě minuty a odstavíme.
  • 3
    Polévku nalijeme do hlubokých talířů a podáváme horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.