Bucaniere spaghetti

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1118 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
32 g
Sacharidy
160 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku osolíme a opepříme a 25 g vysypeme na mělký talíř. V mouce obalíme plátky ryb.
  • 2
    Rozpustíme máslo v zapékací míse. Přidáme pokrájené šalotky, česnek, pokrájenou mrkev a pórek a smažíme 10 minut za častého míchání. Do mísy vysypeme zbývající osolenou a opepřenou mouku a 2 minuty smažíme. Vmícháme postupně jablečný mošt, estragonový ocet, sardelovou pastu a přivedeme k varu a poté dáme zapéct do předehřáté trouby na 30 minut.
  • 3
    15 minut před koncem uvedeme ve velkém hrnci do varu osolenou vodu, přidáme špagety, olivový olej a 12 minut vaříme. Poté špagety scedíme a dáme na servírovací mísu. Na špagety dáme plátky ryb a vše přelijeme omáčkou.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.