Bucatini s klobásou

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
722 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolečka cibule smažíme na oleji na malém ohni doměkka.
  • 2
    Přidáme nakrájenou klobásu a smažíme ji 2-3 minuty. Několikrát ji přitom obrátíme.
  • 3
    Přidáme rajčata (passata), víno, chilli papričku, sůl a pepř a zamícháme. Přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a směs 15-20 minut zvolna vaříme.
  • 4
    Uvaříme ve slané vodě těstoviny al dente. Scedíme je a vrátíme do hrnce. Přidáme omáčku a zamícháme.
  • 5
    Upravíme na talíře a posypeme směsí čerstvé petrželky a nastrouhaného parmezánu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.