Bucatini s mečounem a bylinkami

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
16 g
Sacharidy
68 g
Vláknina
3 g
Cukr
881 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve si připravíme mečouna.Silný plátek mečouna zbavíme kůže a páteře.Nakrájíme na kousky velikosti sousta.Kousky dáme do mísy s rovnýn dnem a pokapeme šťávou ze dvou citronů.Dáme stranou.
  • 2
    Na velké pánvi na rozpáleném oleji orestujeme jemně nasekanou petrželku,jemně nasekaný česnek,rozdrcená fenyklová semínka a nakrájené čili papričky.Přidáme mečouna a pistácie.Osolíme.Při vysoké teplotě a za stálého míchání restujeme, dokud mečoun nezměkne.
  • 3
    Mezitím si uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme je a přidáme na pánev k mečounovi.Asi dvě minuty mícháme na středním ohni.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.