Bucatini s rajčaty, mandlemi a smaženým chlebem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
14 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi podusíme asi 10 min.najemno nasekanou cibuli s 1 polévkovou lžící oleje. Přidáme nahrubo nasekaná rajčata z konzervy. Přiklopíme a asi 25 min.dusíme na mírném ohni.
  • 2
    Mezitím na části oleje opražíme na malé pánvi nahrubo nasekané mandle. Nakrájíme na malé kostičky chleba, který opražíme na pánvi na zbylém oleji dokřupava.
  • 3
    Bucatini uvaříme dle návodu na obalu, scedíme a přendáme do vyhřáté mísy. Přelijeme omáčkou, posypeme mandlemi, chlebem a nastrouhaným pecorinem.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.