Bucatini s uzeným pstruhem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme na skus, scedíme, necháme dobře okapat a udržujeme teplé.
  • 2
    Rozehřejeme máslo a na něm osmažíme doměkka na kolečka nakrájený pórek. Přidáme drcený česnek a krátce jej podusíme. Pórek s česnekem podlijeme koňakem a opět krátce zahříváme. Vmícháme sambal oelek, kopr, rajčatový protlak a smetanu. Omáčku mírně povaříme asi 5 minut do zhoustnutí.
  • 3
    Přidáme těstoviny a uzeného pstruha, podle chuti přisolíme, opepříme a promícháme. Pokrm rozdělíme do misek. Každou porci můžeme ozdobit lžičkou kaviáru a snítkou kopru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.