Bucatini s uzeným pstruhem
30 min.
Ingredience
- 375gramůTěstoviny Bucatini
- 160gramůPórek
- 1stroužekČesnek
- 60mililitrůMartell cognac
- 10gramůPasta Sambal Oelek
- 20gramůKopr čerstvý
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 250gramůPstruh uzený
- 20gramůKaviár
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 40gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
32 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme na skus, scedíme, necháme dobře okapat a udržujeme teplé.
- 2Rozehřejeme máslo a na něm osmažíme doměkka na kolečka nakrájený pórek. Přidáme drcený česnek a krátce jej podusíme. Pórek s česnekem podlijeme koňakem a opět krátce zahříváme. Vmícháme sambal oelek, kopr, rajčatový protlak a smetanu. Omáčku mírně povaříme asi 5 minut do zhoustnutí.
- 3Přidáme těstoviny a uzeného pstruha, podle chuti přisolíme, opepříme a promícháme. Pokrm rozdělíme do misek. Každou porci můžeme ozdobit lžičkou kaviáru a snítkou kopru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.