Bůček s masovou nádivkou na pivu

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
915 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
87 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
190 mg
Cukr
79 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na nádivku v míse smícháme mleté maso se solí, kořením, ustrouhaným chlebem, 100 ml piva, usekanou pažitkou a drceným česnekem.
  • 2
    Vepřový bůček vykostíme a vyřízneme v něm kapsu, maso osolíme, naplníme nádivkou a kapsu sepneme jehlou. Bůček vložíme do pekáče, podlijeme zbylým pivem a pečeme v předehřáté troubě doměkka. Maso přeléváme výpekem (je-li třeba, podlijeme horkou vodou) a opatrně obracíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.