Bůček vepřový nadívaný

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1546 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
148 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
508 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vyřízneme do bůčku kapsu. Oškrabeme kůži, osolíme a opepříme.
  • 2
    Smícháme mleté maso, vejce, namočenou housku a nakrájenou cibuli, petrželku, osolíme, opepříme a naplníme do kapsy. Kuchyňskou nití zašijeme.
  • 3
    Podlijeme bůček trochou vody a dusíme přiklopený poklicí asi 20 minut.
  • 4
    Pak dáme péct do trouby již bez poklice. Během pečení maso podléváme vypečenou šťávou a teplou vodou.
  • 5
    Upečený bůček nakrájíme na plátky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.