Bůčkový salát
30 min.
Ingredience
- 300gramůVepřový bok
- 300gramůOkurky nakládané
- 2lžíceHořčice
- 8kusůRohlíky bílé
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 25gramůPetržel kudrnka
- 100gramůSalám jemný
- 200gramůŘedkvička
- 40mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 3špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
58 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vychladlý upečený bůček nakrájíme spolu se salámem na kostičky, ředkvičky nakrájíme na kolečka, okurky na proužky. Vše vsypeme do salátové mísy, přilijeme trochu vody, přidáme hořčici, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Vše dobře promícháme a povrch salátu poypeme strouhaným sýrem.
- 2Podáváme s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.