Bulharka
15 min.
Ingredience
- 4kusyPárky jemné
- 4kusyOkurky nakládané
- 3stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 2lžíceKečup
- 1,5lžíceOmáčka tatarská
- 0,5lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 1lžičkaChilli omáčka
- 80gramůBrambory vařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno, česnek utřeme se solí, párky nastrouháme nahrubo, oloupanou vařenou bramboru nastrouháme najemno. Vše dáme do mísy, přidáme zbylé suroviny a dobře promícháme.
- 2Směs necháme pod fólií v lednici vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.