Bulharský kotlík

90 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
50 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
919 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plec kuchyňsky upravíme, nakrájíme na větší kostky, přelijeme vařící vodou, osolíme, opepříme a zvolna vaříme do poloměkka. Vložíme oloupané, na kostky na krájené brambory a pokračujeme ve vaření 15 minut.
  • 2
    Potom přidáme nasekaný čerstvý špenát, zahustíme paprikovou jíškou,(kterou připravíme z tuku, mouky a papriky) zamícháme, podle potřeby naředíme, dovaříme doměkka. Na závěr přidáme citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.