Bulharský salát
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 4kusyRajčata
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 3lžíceOlej stolní
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 8kusůPaprikové lusky čerstvé
- 3kusyOkurky nakládané
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Papriky opečeme na plotýnce, zchladíme je studenou vodou a oloupeme. Rozpůlíme je a zbavíme semen.
- 2Omytá rajčata nakrájíme na plátky, okurky nakrájíme na kostičky a cibuli na kroužky.
- 3Vše polijeme marinádou z octa, oleje, soli a petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.