Burgundské fondue
35 min.

Ingredience
- 1500gramůHovězí plec
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 1000mililitrůOlej arašídový (podzemnicový)
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1930 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
186 g
Vláknina
31 mg
Cukr
8 mg
Postup přípravy
- 1Maso odblaníme a zbavíme tuku, pokrájíme na kostky o velikosti 2x2 cm veliké, osolíme a opepříme.
- 2Nádobu na fondue vytřeme rozkrojeným česnekem a naplníme olejem.
- 3Nádobu přendáme na ohřívač.
- 4Stolovníci si opékají v oleji jednotlivá sousta dle své libosti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.