Buvolí sýr s kaviárem
45 min.
Ingredience
- 60gramůBazalka
- 5gramůSůl
- 200gramůSýr Caciocavallo
- 30gramůKaviár
- 80gramůRukola
- 80gramůSalát Polníček
- 200gramůRajčata
- 60gramůPetržel - nať
- 30gramůOcet vinný
- 60gramůOlej olivový
- 5gramůPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Všechen salát očistíme, odtrhneme poškozené a povadlé listy, ostatní propereme studenou vodou, scedíme, osušíme a listy salátu rukoly natrháme na menší kousky. Omyjeme rajčata, osušíme a překrojíme na poloviny. Omyjeme petrželku, bazalku a nasekáme. Sýr nakrájíme na plátky.
- 2V míse smícháme ocet se solí a pepřem, přiléváme olej a vyšleháme hladkou zálivku. Do zálivky vmícháme nasekanou petrželku a bazalku.
- 3Na servírovací mísu rozložíme salát a rajčata, přelijeme připravenou zálivkou a vše promícháme. Přidáme plátky sýra a kaviár. Všechno promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.