Buvolí sýr s kaviárem

45 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechen salát očistíme, odtrhneme poškozené a povadlé listy, ostatní propereme studenou vodou, scedíme, osušíme a listy salátu rukoly natrháme na menší kousky. Omyjeme rajčata, osušíme a překrojíme na poloviny. Omyjeme petrželku, bazalku a nasekáme. Sýr nakrájíme na plátky.
  • 2
    V míse smícháme ocet se solí a pepřem, přiléváme olej a vyšleháme hladkou zálivku. Do zálivky vmícháme nasekanou petrželku a bazalku.
  • 3
    Na servírovací mísu rozložíme salát a rajčata, přelijeme připravenou zálivkou a vše promícháme. Přidáme plátky sýra a kaviár. Všechno promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.