Bylinková nádivka do pita chleba

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
3 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
505 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme doměkka v osolené vodě s kmínem. Uvařené scedíme a rozmačkáme téměř na kaši. Jarní cibulku omyjeme a pokrájíme na tenká kolečka. Jednu malou chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nasekáme nadrobno. Mátu, koriandr a kerblík omyjeme a drobně pokrájíme.
  • 2
    Všechny bylinky s cibulkou a chilli přidáme k bramborům, přidáme citronovou šťávu, zázvor, mletý koriandr a vše dobře promícháme.
  • 3
    Zakoupený pita chleba ohřejeme v troubě nebo v grilu a naplníme bylinkovou nádivkou.
  • 4
    Pokrm podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.