Bylinková omáčka

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
12 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém másle podusíme nasekanou cibuli a prolisovaný česnek. Přidáme nasekané bylinky a krátce podusíme.
  • 2
    Poté přimícháme hořčici a zeleninový vývar a vaříme do mírného zhoustnutí. Přidáme základní světlou omáčku a zakysanou smetanu. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
  • 3
    Omáčka je vhodná k zelenině, zejména k mrkvi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.