Bylinková omáčka s kapary
25 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaHořčice kremžská
- 50mililitrůZakysaná smetana
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOkurky nakládané
- 2lžíceKapary sterilované
- 150gramůMajonéza
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1162 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
128 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Nejprve rozmícháme majonézu s hořčicí a zakysanou smetanou, poté přidáme okurky nakrájené na kostičky.
- 2Kapary, petrželku a estragon nasekáme a přimícháme do omáčky. Ochutíme solí a pepřem.
- 3Omáčka je vhodná na vaječné, rybí i zeleninové saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.