Bylinková omeleta se sýrem a těstovinami
30 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 15gramůSýr Čedar
- 30gramůTěstoviny konzumní
- 1lžícePetržel - nať
- 150gramůRajčata
- 500mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme těstoviny (nejlépe vřeténka), slijeme a necháme okapat.
- 2V misce rozšleháme vejce s bílky, osolíme a opepříme. Vmícháme nastrouhaný sýr a uvařené těstoviny.
- 3Směs vlijeme na teflonovou pánev a omeletu upečeme bez tuku.
- 4Omeletu ozdobíme nakrájenými rajčaty a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.