Bylinková omeleta se sýrem a těstovinami

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
12 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme těstoviny (nejlépe vřeténka), slijeme a necháme okapat.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce s bílky, osolíme a opepříme. Vmícháme nastrouhaný sýr a uvařené těstoviny.
  • 3
    Směs vlijeme na teflonovou pánev a omeletu upečeme bez tuku.
  • 4
    Omeletu ozdobíme nakrájenými rajčaty a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.