Bylinková velikonoční nádivka
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaMuškátový květ
- 200gramůVepřová plec
- 200gramůAnglická slanina
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 2kusyRohlíky bílé
- 4lžíceMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
36 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na kostičky nakrájíme rohlíky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.
- 2Na kostičky nakrájíme vepřové maso a slaninu, smícháme v míse s rohlíky a přidáme vejce. Propracujeme. Přidáme petrželku, pažitku, cibuli, koření, pepř, sůl a promícháme.
- 3Nádivku dáme péct na 30 minut do trouby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.