Bylinková vinná klobása
50 min.
Ingredience
- 300mililitrůMléko polotučné
- 2lžičkyDijonská hořčice
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 8kusůŠalvěj čerstvá
- 7gramůPepř černý mletý
- 4kusyRozmarýn čerstvý
- 140gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 3kusyVejce slepičí
- 800gramůKlobása vinná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
925 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
62 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
369 mg
Postup přípravy
- 1Mouku, vejce, mléko, pepř a hořčici rozmixujeme v mixéru dohladka a necháme 30 minut odpočívat.
- 2Připravíme si pečící plech o velikosti 30x23 cm a 7,5 cm hluboký. Potřeme ho olejem. Dáme do trouby na 240 °C. Až je horký dáme na něj osm kousků vinné klobásy a pečeme 5 minut.
- 3Přidáme těstíčko, posypeme nasekanými bylinkami a pečeme 25 minut – neotvírejte troubu!
- 4Poté podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.