Bylinková vinná klobása

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
925 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
62 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
369 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mouku, vejce, mléko, pepř a hořčici rozmixujeme v mixéru dohladka a necháme 30 minut odpočívat.
  • 2
    Připravíme si pečící plech o velikosti 30x23 cm a 7,5 cm hluboký. Potřeme ho olejem. Dáme do trouby na 240 °C. Až je horký dáme na něj osm kousků vinné klobásy a pečeme 5 minut.
  • 3
    Přidáme těstíčko, posypeme nasekanými bylinkami a pečeme 25 minut – neotvírejte troubu!
  • 4
    Poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.