Bylinkové brambory s rajčaty

60 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě, slijeme a oloupeme.
  • 2
    Omytá rajčata nakrájíme na dílky, oloupaný česnek nasekáme. Na pánvi rozehřejeme máslo, opečeme na něm česnek, přidáme brambory a opékáme je asi 10 minut po všech stranách. Přidáme rajčata, osolíme, opepříme a přisypeme nasekanou bazalku, tymián a větší část řeřichy. Vše dále opékáme.
  • 3
    Nakonec brambory posypeme zbylou řeřichou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.