Bylinkové tortelli s krémem z parmezánu a oříšků

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
21 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
2 g
Cukr
810 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na vál prosejeme mouku a uprostřed uděláme důlek. Rozklepneme do něj vejce a přilijeme olej, osolíme a vše rychle zpracujeme. Těsto zabalíme do fólie a necháme 20 minut odpočinout v chladničce. Mezitím omyjeme a spaříme bylinky. Rozmixujeme je a smícháme s ricottou a sýrem. Ochutíme muškátovým oříškem a podle chuti osolíme a opepříme.
  • 2
    Vezmeme těsto a vyválíme ho na velice slabý plát. Poklademe ho připravenou náplní a utvořím tortelli — velké plněné čtverce. Parmezán dáme do mísy a metlou ho rozšleháme s teplým zeleninovým vývarem. Oříšky roztlučeme.
  • 3
    Tortelli uvaříme v dostatečném množství osolené vody, scedíme je a podáváme se sýrovým krémem a nasekanými oříšky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.