Bylinkovo-mandlový dip

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
722 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
60 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
15 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Den předem si namočíme loupané mandle a sušené brusinky do studené vody. Druhý den změklé mandle a brusinky promyjeme v sítu pod studenou vodou, pak je dáme do mixéru.
  • 2
    Omyjeme si malé svazky čerstvých bylinek: petrželku, rozmarýn, bazalku a meduňku. Ze snítek bylinek otrháme lístky a přidáme je do mixéru. Směs dochutíme solí, čerstvě pomletým pepřem, chilli olejem, sezamovým olejem a dolijeme 40-50ml vody.
  • 3
    Vše rozmixujeme na velmi jemný, krémový dip.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.