Bylinkový salát s vejci
20 min.
Ingredience
- 5lžicOlej slunečnicový
- 200gramůBylinky čerstvé - svazek
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaŠťáva jablečná 100%
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1lžíceBalsamico ocet
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
251 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
22 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
968 mg
Postup přípravy
- 1Bylinky pečlivě opláchmene pod tekoucí studenou vodou. Na tvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na plátky.
- 2V míse rozmícháme hořčici, sůl a pepř, jablečnou šťávu, balzamikový ocet a citronovou šťávu. Olej postupně přišleháme metlou.
- 3Bylinky s plátky vajec dáme na talíř a pokapeme zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.