Čabachi
80 min.
Ingredience
- 200gramůSkopové maso přední
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůOlej stolní
- 100gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 100gramůRajčata
- 100gramůBrambory
- 40gramůCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
373 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme.
- 2Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka.
- 3Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.