Caldeirada

100 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
26 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ryby dobře omyjeme a pokrájíme na silnější plátky. Poté je obalíme v hladké mouce.
  • 2
    Pórek, mrkev a cibuli očistíme a pokrájíme na drobnější kousky. Zeleninu orestujeme na rozpáleném másle. Přidáme utřený česnek a rybí hlavy, smažíme 10 minut, poté přilijeme víno.
  • 3
    Vaříme 5 minut, přimícháme pokrájená rajčata, papriky, bylinky a chilli. Zalijeme 1500ml studené vody, uvedeme k varu a přiklopené vaříme 30 minut.
  • 4
    Rozpálíme olej a necháme na něm osmažit plátky ryby, langusty a slávky.
  • 5
    Vývar ze zeleniny a kostí přecedíme a přidáme do něj langusty, rybu a slávky. Necháme 8 minut prohřát, osolíme a opepříme dle chuti a poté servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.