Candát na zelenině
40 min.
Ingredience
- 4kusyPetržel kořen
- 2litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 10kusůPepř černý celý
- 8kusůNové koření celé
- 1000gramůCandát obecný
- 6kusůMrkev kořen
- 4lžičkyOmáčka tatarská
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
277 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
4 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
13 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme a povaříme v osolené vodě s kořením 10 minut. Scedíme, ve vývaru vaříme očištěné porce candáta. Vaříme zvolna (asi 10 minut), aby se maso nerozpadlo.
- 2Uvařené porce upravíme na talíře, obložíme vařenou zeleninou a polijeme tatarskou omáčkou.
- 3Podáváme s opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.