Candát po mlynářsku
30 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 120gramůMáslo čerstvé
- 2lžícePetržel - nať
- 1kusCitrony
- 1000gramůCandát obecný
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Vápník
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěného a vykuchaného candáta rozdělíme na porce. Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce a pečeme po obou stranách na másle 8 - 10 minut.
- 2Upečené porce ryby upravíme na mísu, polijeme horkým máslem a pokapeme citronovou šťávou. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
- 3Podáváme s bramborami opečenými na másle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.