Candát s fenyklem
35 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Očištěný fenykl nakrájíme šikmo na nudličky, oloupanou cibuli krájíme podélně na dílky.
- 2Omyté porce ryby osolíme, opepříme a potřeme lžicí oleje.
- 3Cibuli a fenykl za stálého míchání osmahneme na lžíci oleje, vmícháme šafrán, sůl, pepř, lístky tymiánu, šťávu a kůru z jednoho pomeranče, opékáme ještě 5 minut.
- 4Candáta grilujeme na rozpálené grilovací pánvi asi 3 minuty po každé straně. Porce upravíme na zeleninu a posypeme na nudličky nakrájeným pórkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.