Candát s fenyklem

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
230 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný fenykl nakrájíme šikmo na nudličky, oloupanou cibuli krájíme podélně na dílky.
  • 2
    Omyté porce ryby osolíme, opepříme a potřeme lžicí oleje.
  • 3
    Cibuli a fenykl za stálého míchání osmahneme na lžíci oleje, vmícháme šafrán, sůl, pepř, lístky tymiánu, šťávu a kůru z jednoho pomeranče, opékáme ještě 5 minut.
  • 4
    Candáta grilujeme na rozpálené grilovací pánvi asi 3 minuty po každé straně. Porce upravíme na zeleninu a posypeme na nudličky nakrájeným pórkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.