Candát s petrželovou omáčkou

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
17 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu přivedeme k varu vodu s petrželí a cibulí vcelku, opatrně vložíme porce candáta a na mírném ohni vaříme asi 10 minut. Mezitím v rendlíku na mírném ohni vyšleháme žloutky s máslem a citronovou šťávou do zhoustnutí. Zředíme trochou vývaru z candáta, osolíme, opepříme a už do odstavené omáčky vmícháme najemno nasekanou petrželku. Podáváme porci candáta přelitou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.