Candát s ráčky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme olej, sůl, pepř, hořčici a citronovou šťávu. Na talíř natrháme salát a vše pokapeme dresingem z misky.
  • 2
    Raka vložíme do vroucí vody a povaříme pět minut. Poté jej dáme na salát.
  • 3
    Na pánvi z každé strany pět minut osmažíme na 20ml oleje candátí filety. Poté je přiložíme k salátu na talíř. Vše nakonec pokapeme dresingem a podáváme s opečenou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.