Candát s ráčky
20 min.
Ingredience
- 300gramůCandát obecný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaHořčice
- 100mililitrůOlej olivový extra panenský
- 80mililitrůCitronová šťáva
- 100gramůRak říční
- 1kusBageta
- 300gramůSalát hlávkový
- 20mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
32 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme olej, sůl, pepř, hořčici a citronovou šťávu. Na talíř natrháme salát a vše pokapeme dresingem z misky.
- 2Raka vložíme do vroucí vody a povaříme pět minut. Poté jej dáme na salát.
- 3Na pánvi z každé strany pět minut osmažíme na 20ml oleje candátí filety. Poté je přiložíme k salátu na talíř. Vše nakonec pokapeme dresingem a podáváme s opečenou bagetou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.