Candát se špenátovými těstovinami a zeleninou

65 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
661 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
41 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krevety povaříme přibližně 5 minut, scedíme, necháme vychladnout, nakrájíme nadrobno, přisypeme bazalku, přidáme změklé máslo, promícháme, směs zabalíme jako podlouhlou šišku do alobalu a dáme do lednice ztuhnout. Mezitím uvaříme špenátové těstoviny do měkka, scedíme. Mrkev, lilek, cuketu a cibuli nakrájíme na kostičky, mrkev pár minut povaříme, scedíme, s ostatní zeleninou nasypeme do pánve s rozehřátou polovinou olivového oleje, osmahneme, přidáme uvařené těstoviny, osolíme, opepříme, několik minut restujeme. Filety z candáta v jiné pánvi osmažíme na druhé polovině oleje z obou stran do zlatova, osolíme a opepříme.
  • 2
    Těstoviny se zeleninou upravíme na talíře, navrch položíme filet ryby, na něj položíme kousek krevetového másla, aby se přímo na rybě rozpustil.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.