Candát v bylinkovém těstíčku
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 30gramůProvensálské koření
- 50mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 800gramůCandát obecný
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1stroužekČesnek
- 100mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
513 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
32 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
2 g
Cukr
356 mg
Postup přípravy
- 1Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronem, osolíme, potřeme čerstvě rozmačkaným česnekem a necháme cca 30 minut odležet.
- 2Umícháme si hustší těstíčko z vajec, piva, provensálského koření a mouky. Jednotlivé porce ryby v těstíčku obalíme a osmažíme ve vyšší vrstvě oleje. Osmažené ryby zbavíme nadbytečného oleje - položíme na savý ubrousek či kuchyňskou roli.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.