Candát zapečený v římském salátu

55 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
51 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce candáta osolíme a opepříme.
  • 2
    Omytý salát rozdělíme na listy a ty největší spaříme ve vařící vodě, osušíme a rozložíme.
  • 3
    Porce ryby zakapeme citronovou šťávou a namočíme ve smetaně smíchané s nasekanou bazalkou a petrželkou, žloutky a mletým koriandrem.
  • 4
    Každou porci obalíme v nastrouhaném sýru, položíme na list salátu, zabalíme a dáme do vymazaného pekáče. Závitky pokapeme máslem a posypeme nastrouhaným sýrem.
  • 5
    Pokrm zapečeme v troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.