Candátové filé
50 min.
Ingredience
- 600gramůCandát obecný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 350gramůCuketa
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 0,1litrVíno bílé
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 2lžíceMargarín
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
970 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Cuketu omyjeme, odstraníme stopky a nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme v pánvi a osmahneme cuketu 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek, bílé víno a necháme povařit 8 minut. V pánvi rozehřejeme margarín, rybu v něm osmahneme po obou stranách 2 minuty, poté ji osolíme, opepříme a dáme na talíře s cuketou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.