Candátové filé

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
13 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
970 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Cuketu omyjeme, odstraníme stopky a nakrájíme na plátky. Máslo rozehřejeme v pánvi a osmahneme cuketu 5 minut. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový oříšek, bílé víno a necháme povařit 8 minut. V pánvi rozehřejeme margarín, rybu v něm osmahneme po obou stranách 2 minuty, poté ji osolíme, opepříme a dáme na talíře s cuketou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.