Cannelloni po toskánsku

155 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
785 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
53 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
522 mg
Cukr
866 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme mleté jehněčí maso a zalijeme vodou. Přiklopíme pokličkou, přivedeme k varu a na mírném ohni vaříme asi 90 minut.
  • 2
    Mleté maso, kuřecí játra, 4 vejce, 150 g ementálu, pepř a víno rozmixujeme.
  • 3
    Takto připravenou hmotou plníme cannelloni a vkládáme je do vymaštěné zapékací misky. Cannelloni potřeme máslem, posypeme zbytkem ementálu a zalijeme hovězím vývarem.
  • 4
    Zapékací misku vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů Celsia a pokrm pečeme asi 40 minut. Před podáváním zdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.