Canneloni plněné drůbeží nádivkou
70 min.
Ingredience
- 250gramůCanneloni
- 10gramůSůl
- 120gramůDrůbeží maso vařené
- 1kusVejce slepičí
- 30mililitrůMléko polotučné
- 50gramůStrouhanka
- 2gramyPepř černý mletý
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 25gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůOmáčka rajčatová
- 100mililitrůHovězí vývar základní
- 100gramůSýr Gruyére
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
886 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
- 2Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.
- 3Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.