Canneloni plněné drůbeží nádivkou

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
886 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Canneloni uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu přibližně 20 minut. Scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Vařené drůbeží maso umeleme na strojku, vložíme do mísy, přidáme vejce, strouhanku navhčenou v mléce, sůl, pepř, mouku a důkladně promícháme. Touto nádivkou naplníme canneloni.
  • 3
    Pekáček vymažeme máslem, naskládáme do něj canneloni, zalijeme rajčatovou omáčkou rozředěnou vývarem, zasypeme strouhaným sýrem a dáme do trouby na 20 minut zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.