Cantalská sýrová polévka

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
36 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na másle spolu s nasekaným česnekem. Osolíme, zalijeme vodou a necháme přejít varem.
  • 2
    Do zapékací mísy položíme vrstvu slabších krajíčků chleba, které posypeme nastrouhaným sýrem. Pokračujeme, až je mísa plná.
  • 3
    Nakonec chleba a sýr zalijeme polévkou a dáme do rozpálené trouby zapéci.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.