Cappellini s rajčaty

22 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Masitá rajčata ponoříme na chvíli do vroucí vody, oloupeme je, zbavíme jadérek a rozkrájíme na kostičky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a bazalku nasekáme nadrobno.
  • 2
    V pánvi s 2 lžícemi rozehřátého oleje na středním ohni orestujeme česnek dozlatova. Pozor, pokud zhnědne, může být hořký.
  • 3
    Přidáme rajčata a bazalku, osolíme, opepříme a za stálého míchání krátce povaříme, jen tak, aby se rajčata prohřála.
  • 4
    V osolené vodě uvaříme těstoviny „al dente“, scedíme je, přidáme zbývající olej, zamícháme, přelijeme rajčatovou směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.