Cappellini s rajčaty
22 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
9 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Masitá rajčata ponoříme na chvíli do vroucí vody, oloupeme je, zbavíme jadérek a rozkrájíme na kostičky. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky a bazalku nasekáme nadrobno.
- 2V pánvi s 2 lžícemi rozehřátého oleje na středním ohni orestujeme česnek dozlatova. Pozor, pokud zhnědne, může být hořký.
- 3Přidáme rajčata a bazalku, osolíme, opepříme a za stálého míchání krátce povaříme, jen tak, aby se rajčata prohřála.
- 4V osolené vodě uvaříme těstoviny „al dente“, scedíme je, přidáme zbývající olej, zamícháme, přelijeme rajčatovou směsí a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.