Carpaccio s roketou a Parmezánem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
93 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozšleháme nasekaný česnek, olej, sůl, pepř a citronovou šťávu vymačkanou z 1 1/2 citronu. Zálivku necháme 10-15 minut odležet. Omytou a osušenou roketu zbavenou stonků rozložíme na plochou salátovou mísu. Doprostřed urovnáme tenké plátky hovězí kýty a potřeme je připravenou zálivkou. Ozdobíme hoblinkami parmezánu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.