Carpaccio se sýrem
40 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí svíčková
- 2lžíceCitronová šťáva
- 4lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 100gramůSýr Provolone
- 1kusCibulka jarní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
400 mg
Cukr
818 mg
Postup přípravy
- 1Necháme lehce zamrznout hovězí svíčkovou, poté ji rozkrájíme na co nejtenčí plátky a ty rovnoměrně rozložíme na mísu.
- 2Smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem a pokapeme tím plátky masa. Necháme 30 minut marinovat v lednici.
- 3Plátky naservírujeme, osolíme a opepříme.
- 4Omyjeme žampiony, očistíme je a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme na jemno nakrájený sýr a vše poklademe na carpaccio.
- 5Nakrájíme na kolečka jarní cibulku a posypeme carpaccio.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.