Carpaccio se sýrem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
400 mg
Cukr
818 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Necháme lehce zamrznout hovězí svíčkovou, poté ji rozkrájíme na co nejtenčí plátky a ty rovnoměrně rozložíme na mísu.
  • 2
    Smícháme citronovou šťávu s olivovým olejem a pokapeme tím plátky masa. Necháme 30 minut marinovat v lednici.
  • 3
    Plátky naservírujeme, osolíme a opepříme.
  • 4
    Omyjeme žampiony, očistíme je a nakrájíme na tenké plátky. Přidáme na jemno nakrájený sýr a vše poklademe na carpaccio.
  • 5
    Nakrájíme na kolečka jarní cibulku a posypeme carpaccio.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.