Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
20 min.
Ingredience
- 80gramůČervená řepa
- 20gramůRukola
- 13gramůKnackebrot žitný
- 3gramyOlej olivový
- 5gramůMed včelí
- 5gramůBalsamico ocet
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůSýr kozí
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1V misce smícháme olivový olej, med, balsamico, sůl a pepř. Dresink necháme uležet do druhého dne.
- 2Očištěnou červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Po vrstvách skládáme plátky řepy do misky a každou vrstvu zakapeme dresinkem.
- 3Omytou rukolu smícháme se zbylým dresinkem a dáme do středu misky. Vše posypeme čerstvým kozím sýrem.
- 4Podáváme s knackebrotem jako odpolední svačinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 4. 9. 2017
Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
Dobré, doporučuji.