Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme olivový olej, med, balsamico, sůl a pepř. Dresink necháme uležet do druhého dne.
  • 2
    Očištěnou červenou řepu nakrájíme na velmi tenké plátky. Po vrstvách skládáme plátky řepy do misky a každou vrstvu zakapeme dresinkem.
  • 3
    Omytou rukolu smícháme se zbylým dresinkem a dáme do středu misky. Vše posypeme čerstvým kozím sýrem.
  • 4
    Podáváme s knackebrotem jako odpolední svačinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 4. 9. 2017
Carpaccio z červené řepy s rukolou a kozím sýrem
Dobré, doporučuji.