Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
20 min.
Ingredience
- 2lžíceSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 1lžíceOlej rostlinný
- 450gramůHovězí svíčková
- 110gramůRukola
- 15mililitrůBalsamico ocet
- 60mililitrůOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
460 mg
Cukr
561 mg
Postup přípravy
- 1List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.
- 2Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 4. 2017
Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
Všem moc chutnalo 😉