Carpaccio z hovězího masa s pecorinem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
460 mg
Cukr
561 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    List pečicího papíru potřeme rostlinným olejem, posypeme solí a pepřem. Rozložíme na něj tenké plátky masa tak, aby mezi nimi byly cca 5 cm široké mezery. Pokryjeme dalším listem pečicího papíru potřeného rostlinným olejem, naklepeme a v lednici vychladíme.
  • 2
    Do středu talíře urovnáme listy rukoly, kolem poklademe plátky masa, zakápneme balsamicem a olivovým olejem, ochutíme pepřem, posypeme hoblinami pecorina a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 4. 2017
Carpaccio z hovězího masa s pecorinem
Všem moc chutnalo 😉