Carpaccio z jeleního masa

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
356 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
322 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na tenké plátky, ty lehce rozklepeme přes mikrotenový sáček. Jednu stranu masa osolíme a opepříme. Listy řeřichy omyjeme. Ocet smícháme s cukrem a olejem z dýňových semen, lehce přisolíme. Dýňová semena nasucho opražíme.
  • 2
    Plátky masa lehce opečeme na rozpáleném oleji, ale pouze z jedné strany. Poté z pánve vyjmeme, poklademe listy řeřichy namočenými v zálivce a pevně zavineme. Servírujeme přelité zbylou zálivkou a posypeme dýňovými semeny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.