Carpaccio ze svíčkové s parmezánem
25 min.
Ingredience
- 400gramůHovězí svíčková
- 50gramůOlivy černé
- 50gramůOlivy zelené
- 100gramůSýr Parmezán
- 1decilitrOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
35 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
805 mg
Cukr
200 mg
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou pokrájíme na plátky silné cca 1cm. Vložíme do potravinářské fólie a rozklepeme. Plátky musí být velmi tenké, až průhledné.
- 2Urovnáme na talíře, zakápneme olivovým olejem, posypeme nadrobno nasekanými olivami a strouhaným parmezánem. Osolíme a opeříme dle chuti a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.