Cassoulet na česneku s kuřetem

140 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1030 kcal
Bílkoviny
74 g
Tuky
15 g
Sacharidy
137 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme slunečnicový olej v ohnivzdorném hrnci, přidáme pokrájené kuřecí maso a smažíme dohněda, poté ho vyndáme.
  • 2
    Do hrnce dáme pokrájené žampiony, šalotky a česnek a 4 minuty smažíme. Přidáme zpět do hrnce kuřecí maso, poprášíme moukou a 2 minuty smažíme.
  • 3
    Přilijeme vývar a víno a mícháme, dokud se nezačne směs vařit. Přidáme bouquet garni, sůl a pepř. Přidáme za neustálého míchání fazole. Přikryjeme hrnec pokličkou a zapékáme v předehřáté troubě 2 hodiny.
  • 4
    Bouquet garni vyndáme a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.