Cauchyský salát

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
5 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvařené ve slupce oloupeme. Řapíkatý celer bez listů drobně pokrájíme, vložíme do salátové mísy, přidáme rozkrájené brambory, osolíme a opepříme.
  • 2
    Rozšleháme smetanu, přidáme ocet a citronovou šťávu, přilijeme k salátu v míse.
  • 3
    Nakonec salát posypeme jemně krájenou šunkou a na tenké proužky pokrájeným lanýžem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.